Wheelhouse Doorways Finished

The final adjustment to the wheelhouse doorways has now been completed. This involved moving the starboard (right) door way from the centre of the wheelhouse side to the front. We wanted to do this so we had room to fit a small table inside the wheelhouse. This photo shows the repositioned door in the side of the wheelhouse.

To the right of the doorway will be a table, and then to the right of that again will be a seat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: